Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Виробляють кисень зі звичайного атмосферного повітря: Ізмаїльська лікарня отримала від області п’ять кисневих концентраторів

0 коментарів 24786 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Хоч Всесвітня організація охорони здоров’я офіційно і скасувала статус пандемії коронавірусу COVID-19, ця хвороба нікуди не зникла. Люди подовжують нею хворіти, а медзаклади, як і раніше, надають ковідним пацієнтам всю необхідну допомогу. Аби якість надання такого роду медичних послуг була на високому рівні, до лікарень Бессарабії продовжує надходити сучасне медичне обладнання, яке рятує життя, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Так, сьогодні, 4 серпня, Ізмаїльська міська рада на пленарному засіданні сесії прийняла у комунальну власність від  КНП «Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Одеської обласної ради» п’ять нових концентраторів кисню для медичного використання OLV-10. 

Це обладнання передається на баланс Ізмаїльській міській центральній лікарні. Загальна вартість отриманих концентратів – майже 120 тис. грн (вартість одного – 23 818 грн). 

Кисневий концентратор в основному використовується для лікування і профілактики хвороб, пов’язаних з порушенням дихальної системи. Згідно з даними на відкритих спеціалізованих інтернет-ресурсах з продажу медичного обладнання, концентратор кисню OLV-10 – це апарат для отримання чистого кисню високої концентрації зі звичайного атмосферного повітря. Тобто він забезпечує подачу кисню навіть там, де немає центральної подачі або балонів з киснем. Має продуктивність потоку кисню 10 літрів у хвилину. Вони вважаються одними з кращих у своєму сегменті, вигідно відрізняються серед аналогів низьким рівнем шуму і малою вагою, низьким енергоспоживанням і безпекою використання.

Зазначимо, що кисневі концентратори є важливою частиною лікування COVID-19 у складних випадках. І від їх наявності або відсутності часто залежить життя хворого.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x