Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Аккермані чоловік ледь не загинув, намагаючись загасити палаючий гараж

0 коментарів 26460 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Календарне літо майже закінчилось, а у рятувальників Білгорода-Дністровська не стає менше роботи у вогні. Вчора, 30 серпня, у місті на вулиці Комунальній сталась пожежа, яка ледь не забрала життя дорослого чоловіка. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління ДСНС в Одеській області. 


Як стало відомо, о 12:37 на пульт рятувальної служби надійшло повідомлення про загоряння автомобіля. Прибулі на місце виклику рятувальники встановили, що сталося загоряння сміття в гаражі. Пожежу було локалізовано о 12:48 та ліквідовано о 13:01 на площі двох квадратних метрів.

Однак ще до приїзду пожежників вогонь намагався власноруч загасити власник гаража, чоловік 1970 року народження. Внаслідок самостійного гасіння пожежі він, на жаль, отримав опіки нижніх кінцівок. Прибула машина швидкої медичної допомоги госпіталізувала його до медичного закладу прямо з місця події.

Всього від Державної служби надзвичайних ситуацій для гасіння цієї пожежі залучались 2 одиниці техніки та 9 вогнеборців.

В Аккермані чоловік ледь не загинув, намагаючись загасити палаючий гараж
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x