Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Ще один житель Болградської громади за любов до керування мопедом напідпитку тепер сплатить чималий штраф і не матиме права сідати за кермо в найближчі 10 років

0 коментарів 18225 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вечірній патруль поліції на автодорозі “Болград-Кубей” звернув увагу на керманича мопеда без номерного знаку, який рухався шляхом, і недарма. Зупинивши водія, поліцейські помітили, що чоловік має зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження освідування він відмовився. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


При перевірці документів 33-річного мопедиста правоохоронці з’ясували, що у нього зовсім немає водійського посвідчення, і транспорт не зареєстрований. Крім того, чоловіка вже притягували до відповідальності за нетверезе водіння незареєстрованого мопеда без водійського посвідчення – один раз у 2021 році та двічі у 2022 році. Більш того, від перевірки на алкогольне сп’яніння порушник відмовився.

Тож поліцейські склали одразу декілька протоколів: за ч. 3 ст. 130 (за відмову від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції), ч. 5 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, повторно протягом року) та ч. 7 ст. 121 (керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим в Україні в установленому порядку, повторно протягом року) КУпАП.

В результаті суд визнав чоловіка винним у вчиненні усіх трьох правопорушень і постановив сплатити штраф у розмірі трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 51000 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x