Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Ренійська громада в жалобі: на війні загинув молодший сержант Роман Гаврилюк

1 коментар 43281 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Гіркі звістки з фронту, на жаль, продовжують надходити в прикордонне містечко Рені. Декілька днів тому на Донеччині під час виконання бойового завдання загинув старший оператор-вогнеметник Роман Дмитрович Гаврилюк. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ренійську міську територіальну громаду. 


Молодий воїн 1996 року народження свого часу навчався та у 2014 році закінчив Ізмаїльський військово-морський ліцей – в той самий рік, коли російські загарбники вперше ступили на українську землю. Хлопця вчителі та одногрупники ліцею назавжди запам’ятають як веселого та життєрадісного юнака…

Загинув Герой 9 серпня поблизу населеного пункту Красногорівка Донецької області під час виконання бойового завдання.

Від імені Ізмаїльської районної військової адміністрації та від себе особисто висловлюю щирі співчуття сім’ї та близьким героїчно загиблого захисника України. Вічна пам’ять і шана воїну, який віддав своє життя за звільнення рідної землі від загарбників. Герої не вмирають. Памʼять про кожного з них завжди житиме в наших серцях та у нашій памʼяті“, – висловив свої співчуття з приводу втрати голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіон Абашев.

Інформацію про день та час, коли мешканці міста зустрічатимуть свого Героя на рідній землі, та дату прощання у громаді повідомлять додатково.

Глибокі й щирі співчуття з приводу тяжкої втрати висловлює рідним та близьким «Бессарабія INFORM». 

Ренійська громада в жалобі: на війні загинув молодший сержант Роман Гаврилюк

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Гриня
Гриня
1 год назад

Вечная память Герою!!!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x