Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На острові Зміїний українські охоронники кордону встановили прикордонний стовп – для повного «відновлення справедливості» залишилось повернути його полонених Захисників

0 коментарів 34803 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 12 серпня, відбулась знаменна подія – на острові Зміїний, який був захоплений росіянами на початку повномасштабного вторгнення та який по факту майже вщент зруйнували, службовці Ізмаїльського прикордонного загону встановили прикордонний знак з гербом України. Попередній стовп, який тут знаходився до війни, був знищений окупантами. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльський прикордонний загін.


Відновлювати «історичну справедливість» військовослужбовцям Держприкордонслужби допомагали військові Головного управління розвідки Міністерства Оборони України.

У своєму відеозверненні біля знаку голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко наголосив, що наступний стоятиме вже в Криму, після його звільнення силами оборони України.

“Разом з Дмитром Усовим та хлопцями віддали шану всім, хто звільняв Зміїний і хто звільняє кожен клаптик нашої землі. І ми неодмінно повернемо всі наші території. Україна неодмінно переможе!!! Слава українським захисникам!!!!”, – наголосив очільник Держприкордонслужби.

Зазначимо, на новину про «відновлення справедливості» неоднозначно відреагували родичі полонених з острова Зміїний, які вже півтора року борються за їхнє звільнення. «Залишилося звільнити ще 33 Захисників острова», – наголосили вони у Facebook спільноті, присвяченій боротьбі за хлопців, які знаходяться у руках ворога з самого першого дня повномасштабної війни.
На острові Зміїний українські охоронники кордону встановили прикордонний стовп - для повного «відновлення справедливості» залишилось повернути його полонених Захисників

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x