Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Чи потрібна українцям довідка з військкомату при купівлі або продажу автівки? Відповідь надали в Головному сервісному центрі МВС

2 коментаря 79866 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно в різних соціальних мережах почалась ширитись інформація про те, що для перереєстрації транспортних засобів у сервісних центрах з 20 серпня 2023 року будуть потрібні довідки з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Відповідні державні органи вирішили втрутитись та надати офіційне спростування таким чуткам, передає “Бессарабія INFORM”.


Як повідомили у Головному сервісному центрі МВС, сервісні центри дійсно вимагають документи з відміткою військового комісара, але лише у юридичних, а не у фізичних осіб. Більш того, фізичні особи не зобов’язані надавати жодних документів з територіальних центрів для таких цілей.

Однак для юридичних осіб при реєстрації або перереєстрації транспортних засобів документи з відміткою військового комісара є обов’язковими, особливо коли й попередній, і наступний власники транспортних засобів є суб’єктами господарювання.

З вичерпним переліком документів, необхідних для отримання послуг, можна ознайомитися на сайті Головного сервісного центру.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
BREST-1939
BREST-1939
1 год назад

У тебя что, глаза сузились, валерка? 😉

Пак
Пак
1 год назад
Ответить на  BREST-1939

Нет, таких петухов среди нас нет и быть не может! Пускай хоть в жителя Нигера перекрашивается, хоть во шведа отбеливается – анальным пидороссом останется!

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x