Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Болградській громаді ситуація на сміттєзвалищах викликає занепокоєння: з початку року зафіксовано вже 8 пожеж

0 коментарів 22302 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 13 липня, у Болграді відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації. Серед тем, які обговорювались на засіданні, чималу увагу приділили факту пожеж на сміттєзвалищах громади та наслідків, які слідують за цим. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” посилаючись на Болградську районну адміністрацію.


На тему пожеж на сміттєзвалищах доповідала на засіданні заступник начальника управління Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Оксана Безушенко. Вона зазначила, що ситуація, яка склалась на територіях полігонів з побутовими відходами та несанкціонованих сміттєзвалищ викликає занепокоєння: з початку 2023 року Болградським РУ вже зареєстровано 8 пожеж та загорянь на сміттєзвалищах.

Як підкреслила доповідачка, гасіння вищевказаних пожеж потребує великих матеріальних збитків та людського ресурсу. Також за інформацією об’єднаних територіальних громад, на території Болградського району наявні 69 місць видалення відходів (МВВ), які потребують оновлення паспортів у зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої та реальному стані.

За результатами доповіді та з урахуванням їх обговорення комісія надала відповідні рекомендації керівникам комунальних підприємств району щодо недопущення виникнення пожеж на полігонах твердих побутових відходів.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x