Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Не підходьте до води і нічого не діставайте з неї самостійно! У Чорному морі прикордонники фіксують некеровані вибухи боєприпасів

0 коментарів 23787 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонники фіксують некеровані вибухи боєприпасів, які разом з уламками побутових речей, сміттям винесло в Чорне море водою з Каховського водосховища. Речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі загальнонаціонального телемарафону закликав громадян не діставати нічого з води самостійно.


“Наші прикордонні наряди вже неодноразово виявляли міни на узбережжі, тому як і інші державні органи зроблю заклик до громадян – не намагатися діставати ці речі з води самостійно, особливо вибухонебезпечні, а повідомляти піротехніків. Бо також ми фіксуємо і некеровані вибухи, які відбуваються у воді через те, що вибухонебезпечні предмети детонують самі, зіштовхуючись з іншими предметами”, – сказав у своєму коментарі журналістам Демченко.

Він додав, що водою виносить в море не тільки побутові предмети, а й дерева, цілі шматки суші, будинки.

До рятувальних робіт залучені прикордонники з Одеського, Херсонського, Бердянського прикордонних загонів, а також техніка, плавзасоби. Прикордонники доставляють постраждалим їжу, воду, корм для тварин та інші необхідні речі.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x