Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Загинули під Бахмутом та Херсоном: в Одесі попрощалися з трійцею бійців ЗСУ, серед яких – відомий учасник «одеського Євромайдана»

0 коментарів 37098 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні в Одесі відбувається похорон трійці одеситів-бійців ЗСУ, які загинули на фронті. Урочиста церемонія пройшла у Будинку офіцерів. Серед загиблих – учасник «одеського Євромайдана», відомий одеський активіст Олександр Станков із позивним Перун. Момент прощання із загиблими зняла фотокореспондент УСІ.


Військові та цивільні одесити прийшли, щоб схилити голову перед земляками, які загинули на Бахмутському та Херсонському напрямках, захищаючи Україну від вторгнення російських окупантів.

Простилися із учасником «одеського Євромайдана», активістом Олександром Станковим, який ще до початку повномасштабного вторгнення боровся за суверенну Україну. Перун, як його називали побратими, був активним членом патріотичного руху Одеси та членом одеської «Свободи». Брав участь у Революції Гідності, в одеському Майдані, у подіях 2 травня 2014 року в Одесі. Боєць отримав несумісне із життям поранення на Бахмутському напрямі 17 квітня.

Олександр Станков завжди був проукраїнською людиною. Ми познайомились десь 22 роки тому, він ще був студентом. Я тоді був в організації УНА-УНСО, ми з ним зустрілись коло Музкомедії. Саме тоді містом правили бандити Маркова, вбили Максима Чайку і він був молодим хлопцем, який шукав себе. І він сказав, що в нього є своя організація, яку він створив “Рух за національне визволення України”. Там були молоді хлопці та дівчата. Він пішов добровольцем в батальйон «Свободи». Коли почався масштабний російський наступ, він одразу ж записався в ТРО, вони були під Одесою, а на початку осені їх направили під Бахмут. Він загинув…це велика втрата, – зазначив його товариш Богдан Осінський.

В останню путь провели солдата одеської 28-ї окремої мехбригади Лицарів Зимового Походу Володимира Ступака. Він загинув під Олександрівкою на Херсонщині, виконуючи бойове завдання 29 березня.

Також в останню путь провели й молодшого сержанта Петро Куриляка та старшого сержанта Всеволода Соченко, які загинули 14 квітня поблизу Бахмуту Донецької області, під час виконання бойового завдання. Обидва бійці служили у 28 мехбригаді ім. Лицарів Зимового Походу.

Загинули під Бахмутом та Херсоном: в Одесі попрощалися з трійцею бійців ЗСУ, серед яких - відомий учасник «одеського Євромайдана» Загинули під Бахмутом та Херсоном: в Одесі попрощалися з трійцею бійців ЗСУ, серед яких - відомий учасник «одеського Євромайдана» Загинули під Бахмутом та Херсоном: в Одесі попрощалися з трійцею бійців ЗСУ, серед яких - відомий учасник «одеського Євромайдана» Загинули під Бахмутом та Херсоном: в Одесі попрощалися з трійцею бійців ЗСУ, серед яких - відомий учасник «одеського Євромайдана» Загинули під Бахмутом та Херсоном: в Одесі попрощалися з трійцею бійців ЗСУ, серед яких - відомий учасник «одеського Євромайдана» Загинули під Бахмутом та Херсоном: в Одесі попрощалися з трійцею бійців ЗСУ, серед яких - відомий учасник «одеського Євромайдана» Загинули під Бахмутом та Херсоном: в Одесі попрощалися з трійцею бійців ЗСУ, серед яких - відомий учасник «одеського Євромайдана» Загинули під Бахмутом та Херсоном: в Одесі попрощалися з трійцею бійців ЗСУ, серед яких - відомий учасник «одеського Євромайдана» Загинули під Бахмутом та Херсоном: в Одесі попрощалися з трійцею бійців ЗСУ, серед яких - відомий учасник «одеського Євромайдана» Загинули під Бахмутом та Херсоном: в Одесі попрощалися з трійцею бійців ЗСУ, серед яких - відомий учасник «одеського Євромайдана» Загинули під Бахмутом та Херсоном: в Одесі попрощалися з трійцею бійців ЗСУ, серед яких - відомий учасник «одеського Євромайдана» Загинули під Бахмутом та Херсоном: в Одесі попрощалися з трійцею бійців ЗСУ, серед яких - відомий учасник «одеського Євромайдана»

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x