Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Ізмаїлі сьогодні відкривається новий ювелірний магазин Столичної Ювелірної Фабрики

0 коментарів 33237 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вітаємо мешканців Ізмаїла з відкриттям нового ювелірного магазину Столичної Ювелірної Фабрики! Відтепер ви маєте можливість придбати ексклюзивні прикраси від провідних майстрів-ювелірів України просто у своєму місті.


Компанія відома високим рівнем сервісу та індивідуальним підходом до кожного клієнта. Серед широкого асортименту ви знайдете різноманітні прикраси — від класичних до сучасних — із золота та срібла.

На вітринах нового бутика на вас чекають:

  • стильні жіночі прикраси;
  • якісні ювелірні вироби для дітей;
  • ефектні ювелірні деталі чоловічого іміджу;
  • коштовні та напівкоштовні камені;
  • столове срібло;
  • релігійні ювелірні вироби — хрестики, ладанки, ікони;
  • ювелірні подарунки;
  • сувеніри.

64381078e5e91.jpg

Крім того, ви маєте можливість придбати неперевершені прикраси з ексклюзивних колекцій бренду, зокрема ефектні ювелірні вироби Francelli з італійського золота, представлені в Україні лише в магазинах Столичної Ювелірної Фабрики.

Запрошуємо всіх шанувальників вишуканої ювелірної розкоші завітати до нового магазину. У затишній атмосфері шоу-руму можна не лише помилуватися найкращими шедеврами сучасного ювелірного мистецтва на сяючих вітринах, а й підібрати для себе та своїх близьких бездоганні коштовності за цінами від виробника. Професійні консультанти завжди готові допомогти з вибором та надати вичерпну інформацію про наявні акції, а також умови купівлі.

Переваги купівлі прикрас у мережі Столичної Ювелірної Фабрики:

  1. Висока якість. Усі прикраси виготовляються з використанням матеріалів преміальної якості відповідно до найвищих стандартів. Увесь процес ретельно контролюється на кожному етапі виробництва — від створення ескізу до надходження готового виробу до магазину, — щоб забезпечити найкращі результати.
  2. Індивідуальний підхід. Ми розуміємо, що кожен клієнт має свій власний стиль та смак, тому наші спеціалісти завжди готові надати індивідуальні консультації та підібрати прикрасу, яка найкраще підійде саме вам.
  3. Широкий вибір. У нашій мережі ви знайдете прикраси різних стилів та дизайнів — від стриманих класичних до модних та сучасних. Крім того, ми пропонуємо послугу виготовлення прикрас на замовлення.
  4. Гарантія якості. На всі товари надається безстрокова гарантія. У будь-який момент після купівлі можна скористатися послугами гарантійного ремонту та безкоштовної щорічної чистки прикрас.
  5. Доступні ціни. Столична Ювелірна Фабрикатм має власні виробничі потужності та не користується послугами посередників. Компанія пропонує якісні та стильні прикраси за вигідними цінами від виробника.

Наживо оцінити неперевершену красу найактуальніших дизайнів ювелірних прикрас та підібрати для себе найкращий варіант можна вже цієї п’ятниці, 14 квітня. Запрошуємо вас на відкриття фірмового магазину провідного українського виробника за адресою: м.Ізмаїл, ТЦ “Одіс” проспект Незалежності (проспект Суворова), 40-а

643810e5a42ce.jpg

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x