Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Трьох чорних лісорубів, які знищували лісосмугу між селами Саф’янівської громади, можуть посадити на п’ять років

0 коментарів 27567 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Суд розгляне обвинувальний акт Ізмаїльської окружної прокуратури щодо трьох мешканців Ізмаїлу віком від 27 до 42 років, які здійснили незаконну порубку дерев у лісосмузі між селами Утконосівка та Кам’янка Саф’янівської громади Ізмаїльського району. Через велику суму збитку державі їм загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років та чималий штраф. Про це “Бессарабії INFORM” повідомив головний прокурор району Олександр Сара. 


Спільників обвинувачують у злочині за ч.2 ст.246 КК України. Встановлено, що 12 серпня 2022 року в обідній час чоловіки, порушуючи встановлений порядок охорони, раціонального використання та відновлення лісу, незаконно, без спеціального на те дозволу, здійснили порубку трьох дерев породи «Софора японська» та трьох дерев породи «Дуб» у захисній лісосмугі, розташованій в полях між с. Кам’янка та с. Утконосівка Саф’янівської територіальної громади. Зупинили злочин поліцейські, які заскочили зловмисників на гарячому Своїми діями лісоруби спричинили істотну шкоду інтересам держави в особі Саф’янівської територіальної громади, яка більше ніж в 20 разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян та складає 63130,12 гривень.

За вказаний злочин ізмаїльцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Також Саф’янівською громадою заявлено цивільний позов про стягнення з обвинувачених грошових коштів на суму 63130,12 гривень.

На теперішній час лісоруби перебувають під домашнім арештом.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x