Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Тільки разом із Україною: Зеленський розповів, як НАТО може гарантувати захист міжнародного порядку

0 коментарів 24381 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент України Володимир Зеленський заявив, що НАТО може гарантувати захист міжнародного порядку тільки разом із Україною. Про це розповів Зеленський у своєму відеозверненні в суботу, передає Цензор.НЕТ.


“Литовський Сейм визнав за необхідне запросити Україну стати членом НАТО. Саме цього року на саміті у Вільнюсі. Лише разом із Україною альянс гарантуватиме справжній захист у Європі від будь-яких зазіхань на життя народів, на існуючі кордони, міжнародний порядок, заснований на правилах”, – сказав він.

“Без України складно уявити стійкість. Це рішення матиме продовження найближчими тижнями і місяцями. Працюємо над цим”, – зазначив він.

За його словами, “цінності, за які ми всі боремося тут, в Україні, вони близькі кожному народу, незалежно від того, чи далеко вони географічно від нашого народу”.

“Усі цінують безпеку і захист від терору. Немає такого народу, який ставився б схвально до того, що принесла російська окупація: до російських концтаборів, депортації наших дітей, до зґвалтування жінок, спалення міст… Що більше світ знатиме про російську агресію, то швидше агресор програє, і спокій повернеться. Повернеться не тільки в Україну – повернеться всім у світі”, – заявив Зеленський.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x