Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вже до вихідних Бессарабія повернеться до відключень світла – голова Кілійської громади

0 коментарів 53973 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На засіданні виконкому Кілійської міської ради, яке відбулося сьогодні, 8 лютого, обговорили питання, які хвилювали присутніх поза порядком денним. Звичайно, йшлося і про світло, яке протягом останніх кількох днів у Бессарабії, зокрема в Кілії, є цілодобово. Нажаль, вже до вихідних ДТЕК поверне півдню Одещини до екстрених відключень або, за умови гарного розвитку подій, – до графіків, адже підходять до завершення ремонтні роботи на енергооб’єкті у передмісті Одеси, через аварію на якому облцентр знаходиться у критичній ситуації з забезпеченням електроенергією і, простими словами, віддає її іншим абонентам. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Голова Кілійської громади Вячеслав Чернявський зазначив, що, як би не було радісно від наявності світла в домівках мешканців ТГ, є смуток, тому що велика кількість співгромадян – мешканців Одеси та Одеського району – дуже тривалий час знаходяться без світла, яке через неможливість надати їм розподілили між абонентами регіону, закривши на деякий час існуючий дефіцит і у Бессарабії. Наразі на стадії завершення ремонтні роботи, які дозволять знову рівномірно розподілити напругу між усіма населеними пунктами регіону, що знову спровокує вимкнення світла у Бессарабії.

Проте, як зазначив Кілійський міський голова, радує той факт, що незабаром весна, і є надія на зниження вживання електроенергії абонентами, які використовують електроприлади для обігріву домівок. Тоді дефіцит відповідно зменшиться і буде більше “білих” годин у графіках.

Також Вячеслав Чернявський зазначив, що ми бачимо все більше сонячних днів, а це дає можливість задіювати сонячні електростанції для збільшення потужності у системі. Це також дає можливість збільшити час увімкнень.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x