Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Саф’янівська громада в скорботі: завтра мешканці Старої Некрасівки проведуть в останню путь загиблого на війні земляка

0 коментарів 33534 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра, 14 лютого, Саф‘янівська громада проведе в останню путь свого земляка, захисника України, старшего матроса Андрія Анохіна. Мешканець Старої Некрасівки загинув на війні на Донеччині. День поховання Героя стане днем жалоби для громади.


Як розповіли у Ізмаїльській РВА, в Донецькій області, захищаючи Батьківщину, загинув мешканець села Стара Некрасівка – навідник кулеметного взводу роти вогневої підготовки старший матрос Андрій Анохін.

“Просимо всіх мешканців громади належно та гідно зустріти нашого Героя о 10:00 живим коридором при в‘їзді в село Стара Некрасівка”, – звернулися до земляків у Саф’янівській сельській раді.

Проводжати захисника до рідної домівки будуть за адресою: вул. Поштова, 9. Саме там відбудеться прощання та відспівування. Похоронять Героя на місцевому кладовищі.

Розпорядженням Саф‘янівського сільського голови Наталії Тодорової 14 лютого на території громади оголошено днем жалоби.

Саф’янівська сельрада разом з її головою Наталією Тодоровою та Ізмаїльська районна військова адміністрація разом з її начальником Родіоном Абашевим приносять щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя. Низький уклін та вічна пам‘ять Герою!

Саф'янівська громада в скорботі: завтра мешканці Старої Некрасівки проведуть в останню путь загиблого на війні земляка

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x