Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Будівництво торгового центру в центрі Ізмаїла: які магазини там розмістяться та що відомо про дату відкриття

0 коментарів 60210 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В самому центрі міста Ізмаїл на початку весни з’явиться перший професійний торговий центр. Цей новий ТЦ матиме загальну площу 2 500 м2 і складатиметься з двох рівнів. Вже отримавши сертифікат відповідності закінчення будівництва, ТЦ ОДІС готується до ремонтних робіт. Про це повідомила компанія UTG, яка виступає ексклюзивним брокером з наповнення об’єкта.


Розташування нового ТЦ є його головною перевагою, оскільки він знаходиться в самому “серці” Ізмаїла на проспекті Незалежності. Це дозволить задовольнити потреби міста у якісній інфраструктурі, зокрема завдяки локації у престижному районі навколо важливих історичних пам’яток, міських установ, ресторанів, готелів та затишних скверів.

На фасаді нового ТЦ ОДІС буде розміщений ресторан зі зоною посадки. Аптека “Доброго дня”, магазини: “Аурум”, “Табакерка”, “Моуо” та інші також стануть орендарями нового торгового центру. Крім цього, в ТЦ з’явиться продовольчий супермаркет “Таврія” площею понад 600 м2.

Як зазначають у девелоперській компанії, новий ТЦ ОДІС буде ідеальним місцем для проведення ділових переговорів, зустрічей з друзями та спільних покупок всією сім’єю, забезпечуючи комфорт і затишок для відвідувачів.

Коментарі закриті.