Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Стабілізаційні графіки не діють: в Одеській області тривають екстрені відключення світла

0 коментарів 20871 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вранці 1 січня в Одеській області діють екстрені графіки відключення світла, стабілізайці графіки не діють. У Києві та Дніпрі ситуація стабілізувалася. Енергетична компанія ДТЕК інформує про статус регіонів на офіційному сайті енергопостачальника.


Перевірити, чи є світло на конкретну адресу, можна за допомогою сервісу на сайті ДТЕК Одеські Електромережі.

Увечері 31 грудня підприємство “ДТЕК Одеські електромережі” у Facebook заявило про погіршення ситуації внаслідок ударів ЗС РФ. Прес-служба зазначила, що енергетики забезпечують електропостачання критичної інфраструктури та намагаються повернути його побутовим споживачам.

“Є великий ризик, що мешканці Одещини знову залишаться без електропостачання через навантаження мереж після повернення світла”, — попередила ДТЕК. “Ми розуміємо, що підготовка до новорічних свят та святкування Нового року потребує використання електротехніки, але зараз кожен із нас має усвідомлювати, в яких умовах країна зустрічає свято”.

Зараз сайти філій ДТЕК у Києві, Київській та Дніпропетровській областях повідомляють про те, що екстрені графіки відключень світла не застосовуються. 31 грудня у Facebook з’явилася інформація, що через ракетні обстріли ЗС РФ у цих регіонах вирішили превентивно відключати електроенергію, щоб зменшити пошкодження інфраструктури у разі влучень. Пізніше того ж дня екстрені відключення скасували.

“ДТЕК Київські електромережі докладуть усіх зусиль, щоб кияни у новорічну ніч були зі світлом без відключень. Це вдасться зробити, якщо не буде нових пошкоджень в енергосистемі. Щоб забезпечити мешканців міста світлом у новорічну ніч, буде знижено енергоспоживання бізнесом та промисловістю”, — написали енергетики у Facebook.

Стабілізаційні графіки не діють: в Одеській області тривають екстрені відключення світла

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x