Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Помер у свій 60-річний ювілей: Ізмаїл зустрічає загиблого на Херсонщині воїна

0 коментарів 39825 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Чергова сумна звістка з фронту прийшла до Ізмаїла. Сьогодні місто зустрічає тіло офіцера, командира стрілецької роти, шістдесятирічного майора Гоменюка Сергія Вікторовича. Чоловік все життя служив у Ізмаїльському погранзагоні, а з початком війни в Україні пішов захищати країну та воював у найгарячіших точках. 9 грудня він помер у лікарні від отриманих поранень внаслідок підриву на протитанковій міні на Херсонщині. Про це повідомляє інформаційна агенція  «Юг.Today».


Сергій Вікторович Гоменюк народився 9 грудня 1962 року в селі Рибальське Охтирського району Сумської області. Там же закінчив місцеву школу. З 18 років пішов служити до Ізмаїльського прикордонного загону. У 45 років пішов на пенсію у званні майора. Майже все життя Сергій Вікторович присвятив військовій службі, а присязі був відданий до останнього подиху.

З початком військових дій в Україні Сергій Гоменюк не зміг залишатися осторонь і одразу пішов захищати рідну країну та свій дім. Спочатку чоловік проходив військову службу в лавах Збройних Сил України на території Одещини, а потім був відправлений у найгарячіші точки Херсонської області.

7 грудня під час виконання бойового завдання Сергій Гоменюк отримав тяжке поранення внаслідок підриву на протитанковій міні у Херсонській області. За кілька днів, 9 грудня, від отриманих травм чоловік помер у лікарні.

В Ізмаїлі загиблого Героя планують зустрічати «живим» коридором при в’їзді в місто.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x