Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Ганчірка, недорого: в Ізмаїлі активісти виставили на аукціон ворожий трофей, аби назбирати на планшети для наших захисників

0 коментарів 37746 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У складі однієї з бригад на Донецькому напрямку нашу країну боронять багато наших земляків з Бессарабії. Підрозділ розвідки потребує негайно два планшети загальною вартістю 20 тисяч гривень.


З метою придбання такої необхідної для наших воїнів техніки активісти Ізмаїлу через соціальні мережі виставили на аукціон черговий трофей, здобутий під Херсоном – предмет одягу армії росії, жартівливо зазначеному в описі лоту як “ганчірка”.

“Ця ганчірка оригінально прикрасить килимок для витирання взуття. З таким лотом посівальники та колядники будуть вас вітати завзятіше. З огляду що збираємо на планшети, стартова ціна – 500 гривень. Крок на підвищення – 100 гривень. Зробіть файний подарунок собі на свята!”, – написала у Фейсбуці авторка допису, відома в Ізмаїлі активістка Тетяна Денченкова.

Долучитися до благодійної ініціативи по збору коштів на планшети для ЗСУ можно за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/7HxsNL1mQ7. Номер картки: 5375411202599762.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x