Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одеській області вдалося значно стабілізувати ситуацію щодо подачі електроенергії – ОВА

0 коментарів 17793 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині вдалося значно стабілізувати ситуацію щодо подачі електроенергії.


Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко у своєму вечірньому відеозверненні.

«Нарешті нашими спільними зусиллями вдалося значно стабілізувати ситуацію в області щодо подачі електроенергії. Але на цю годину залишаються лінії, які тривалий час були відключені”, – сказав він.

Він висловив сподівання, що до ранку сьогоднішнього дня це питання вдасться вирішити.

Марченко додав, що відключення будуть тривати і надалі, але за прогнозованими графіками – за умови, що знову не будуть пошкоджені лінії електростанцій.

“Хочу вкотре повторити, що мета путіна – це насамперед створення для нас нестерпних умов життя, коли дуже легко внести розлад у суспільство та посіяти в людях ідею, ніби в усьому винна влада, яка нічого не робе. Для виконання цього завдання росія задіяла безліч ресурсів в соцмережах, діє через провокаторів та свою агентуру. Але ж ми давно повинні були навчитися розрізняти хто є хто”, – підкреслив Марченко.

Слід зазначити, що напередодні в мережі та у ЗМІ з’явилися повідомлення, що мешканці деяких будинків в Одесі вийшли на протести у зв’язку з відсутністю в їхніх помешканнях електроенергії. І про це зараз активно розповідають на телебаченні рф та в російських пабліках у мережі.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x