Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мер Рені показав “сюрпризи” водогону – з труби дістали глибу бруду

0 коментарів 44712 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Голова Ренійської громади Ігор Плєхов показав, які сюрпризи чекають на ремонтників у водогонних траншеях. Відео ремонтних робіт він опубліковав на своїй сторінці у Facebook, передає “Бессарабія INFORM”.


На кадрах видно, що згнилу трубу на 150 міліметрів розрізають болгаркою, а в ній – купа бруду та іржі, які заповнили собою увесь простір та перетворилися на суцільну глибу, яка вже зовсім перестала пропускати воду.

Мешканці міста в більшості обурилися і не зрозуміли, навіщо було показувати це споживачам, оскільки люди платять за послугу і сподіваються отримувати чисту воду.

“Вода в Рени техническая, не раз проверяли качество воды специальным прибором и оно ужасное. Вы бы хотя бы придумали какую-то систему очистки, уважаемый мэр; А зачем показывать это рядовому потребителю? Пусть власти города меняют трубы, мы итак платим за эту грязь; А платим как за хорошую“, – пишуть користувачі.

Мер Рені показав "сюрпризи" водогону - з труби дістали глибу бруду

Мер Рені показав "сюрпризи" водогону - з труби дістали глибу бруду

Мер Рені показав "сюрпризи" водогону - з труби дістали глибу бруду Мер Рені показав "сюрпризи" водогону - з труби дістали глибу бруду

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x