Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Йому лише виповнилось 30 років: Білгород-Дністровський район попрощається ще з одним своїм Героєм

0 коментарів 27432 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Білгород-Дністровський район попрощається зі своїм захисником – на фронті загинув 30-річний Максим Ковтун. Хлопець народився у селі Випасне Мологівської громади, де його поховають у неділю. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Білгород-Дністровську райадміністрацію.


“21 жовтня 2022 року, під час виконання бойового завдання в районі н.п. Новомихайлівка, Донецької області, захищаючи територіальну цілісність, недоторканість та незалежність України, загинув наш земляк – солдат КОВТУН Максим Володимирович (05.02.1992 р.н.)”, – розповіли у райадміністрації.

Для когось він був другом, для когось братом… Хтось випадково познайомився з ним там, у горнилах війни, а Він – такий світлий і добрий, не дав себе забути.

“Сумна звістка про втрату ще одного захисника нашої Батьківщини в черговий раз сколихнула весь район. На жаль, Україна втратила ще одного патріота і свого захисника. Гірко, що сьогодні кращі з кращих віддають життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою. Максим КОВТУН… Йому лише виповнилось 30 років…” – повідомляють у РВА.

Прощання із загиблим Героєм відбудеться 30.10.2022 року о 10:00, за адресою: с.Випасне (Мологівська ОТГ), вул.Ласточкіна, 13.

Білгород-Дністровська районна державна (військова) адміністрація висловлює щирі співчуття родині та побратимам загиблого.

“Нехай добрий, світлий спомин про загиблого захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, усіх, хто знав його, любив та шанував. Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!” – резюмували у РВА.

Йому лише виповнилось 30 років: Білгород-Дністровський район попрощається ще з одним своїм Героєм

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x