Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Ризик сісти у в’язницю не лякає: як просто у Бессарабії крадуть продукти харчування

0 коментарів 47169 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Серед майнових злочинів, які викрили поліцейські Одещини за останній час, є декілька цікавих випадків. Ризик сісти у в’язницю зовсім не налякав мешканців Болградського району, які крали продукти харчування. У Болградській громаді молода жінка прикривалася дитиною, у Тарутинській – літній чоловік без сором’язниці крав чужий соняшник прямо з двору. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП в Одеській області.


У Болградській громаді 25-річна містянка кілька днів поспіль викрадала з крамниці м’ясні вироби, ховаючи їх у дитячий візок. Виявивши нестачу продукції, директор магазину звернувся до працівників поліції, які швидко встановили особу правопорушниці.

В полях Тарутинської громади 57-річний чоловік намагався викрасти 70 кілограмів соняшника з чужої земельної ділянки. Чоловіка, який завантажував до свого мотоблока мішки з врожаєм, помітив під час патрулювання дільничний офіцер поліції, який запобіг злочину. Зі слів правопорушника, з насіння він збирався робити олію.

Поліцейські повідомили фігурантам про підозру за частиною 4 статті 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання – позбавлення волі від 5 до 8 років.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x