Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині засудили місцевого мешканця, який відправив фейкове повідомлення про замінування евакуаційного потягу

1 коментар 14499 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За неправдиве повідомлення про мінування пасажирського потягу 52-річний житель Куяльницької ОТГ отримав вирок суду. Правопорушник відбуватиме чотири роки позбавлення волі з випробувальним терміном в один рік.


Як повідомили в обласній поліції, наприкінці березня поточного року під час впровадженої дії воєнного стану зазначений громадянин зателефонував на спецлінію 102 і повідомив, що пасажирський потяг сполученням «Одеса-Ужгород», призначений для евакуації громадян, заміновано.

У поліції зазначають – зловмисник усвідомлював, що ця інформація може спричинити неправдиві чутки і паніку серед населення, порушить роботу стратегічно важливого об’єкта.

Правоохоронці оперативно встановили місцезнаходження псевдо мінера. Чоловік виправдовувався алкогольним сп’янінням та своїм особистим негативним ставленням до співробітників поліції.

Його дії були кваліфіковані слідством за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

На етапі досудового слідства між прокурором Подільської окружної прокуратури та підозрюваним було укладено угоду про визнання винуватості. Суд ухвалив вирок, яким затвердив угоду і призначив підсудному покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном в один рік. Додатково суд поклав на нього обов’язки періодично з’являтися на відмітку до уповноваженого органу з питань пробації й повідомляти вказаний орган про зміну місця роботи і проживання.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Говорят, что если за каждую уголовку во время войны добавить конфискацию, то может получиться очень интересный эффект.. Ахахахх!!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x