Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Серед білого дня стріляв по людині на площі Миру: що загрожує жителю Ізмаїлу за п’яні витівки за кермом

0 коментарів 42390 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Ізмаїлі під суд піде чоловік, який серед біла дня у самому центрі міста вирішив постріляти у водія авто, який проїжджав поруч. На щастя, пістолет виявився травматичнім, а ось витівка 63-річного “стрілка” на площі Миру  розцінена як хуліганство. Звісно, він був п’яний за кермом – за це в нього мають забрати права та виписати штраф. Про це повідомляє ІА “БессарабіяINFORM” за матеріалами пресс-служби Ізмаїльського районного відділу поліції в Одеській області.


Як розказали правоохоронці, 63-річний містянин у нетверезому стані сів за кермо легковика і під час руху почав стріляти з травматичного пістолета в іншого водія, який опинився поряд.

Про подію, що сталася в місті серед білого дня, одразу сповістили на спецлінію «102». Правопорушника затримали. На щастя, в результаті його дій ніхто не постраждав.

Поліцейські вилучили в ізмаїльця автомобіль зі зброєю, а його самого доставили до територіального відділу поліції.

За нетверезе водіння відносно чоловіка склали протокол за ч.1 ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили громадянину про підозру в хуліганстві, передбаченому ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України. На час досудового розслідування підозрюваного помістили під нічний домашній арешт.

«Відповідно до чинного законодавства, за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння правопорушнику загрожує покарання у вигляді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік, а за хуліганство, вчинене із застосуванням зброї, – від трьох до семи років позбавлення волі», – зазначила слідча слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Альона Опря.

Серед білого дня стріляв по людині на площі Миру: що загрожує жителю Ізмаїлу за п'яні витівки за кермом

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x