Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На черговий срок у в’язницю сяде крадій-гастролер з Ізмаїльського району, який потягнув з багажника сумки з продуктами

4 коментаря 25569 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жителя Ізмаїльського району, який вже мав десяток вироків за своє життя, сяде на 3 роки у в’зницю за чергову крадіжку. На цей раз він в Болграді потягнув з багажника авто сумки з продуктами на чималу суму грошей. Про це йдеться Єдиному державному реєстрі судових рішень України.


Як стало відомо, мешканець села Стара Некрасівка, ще з 1993 року “сидить” за крадіжки. Ніде звісно не працює, не одружений та не має освіти. Має за період свого “промислу” вже 10 вироків – промишляє по всієй Бессарабії. Суди проходили і в Ізмаїлі, і в Кілії, і в Болграді. Останній раз він отримав умовний термін.

На цей раз, літом минулого року, чоловік вкрав чужі покупки з багажнику “ВАЗу” на стоянці супермаркету. Він дочекався, коли власник авто поклав до багажнику покупки і відійшов. Крадій зміг підібрати ключі та вкрав сумки з продуктами. Як значиться в судовому рішенні, переважно це були солодощі, м’ясний фарш, чай та інше.

Грабіжника змогли знайти і судили за крадіжки – в 11-й раз.

Цього разу мешканець Одеської області сяде на 3 роки у в’язницю, заплатить штраф в 8 500 грн та відшкодує судові збитки – більше 5 тис. грн.

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
2 лет назад

О чем это свидетельствует? Да только о том, что в этом свинарнике – полная нищита, разруха и говно рого-свинячье.
Свинарник – должен быть разрушен!

рубль
рубль
2 лет назад

Кто не понял – издревле наш рюсский народ назывался ЩВАЙНЕН, оттого и называем мы “свою родину” – рюссию – свинарником. Но хозяева Роттенберги не велят его разрушать, че б вышли мы на волю и рылись рылами где хотели :))))))

проня
проня
2 лет назад

«а вору – было нечего украсть….» Сейфы бомбить нет резона, там пусто, одни рога и копыта. Остались только сумки, с продуктами – шопать. Чему удивляться, на нищебродской территории, бедность процветает. Муйданные твари.

проня
проня
2 лет назад

Да я теперь проня!!! Не рубль! Но также охотно сосу писюны ?????? :))))

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x