ХАМАС запустив по Ізраїлю сотні ракет

0 коментарів 31023 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні вранці з сектора Гази бойовики ХАМАС завдали масованого ракетного удару по Ізраїлю. В даний час відомо,що у ізраїльських містах пожежі, відомо про одну жертву.


Як повідомили світові ЗМІ, над багатьма містами Ізраїлю були зафіксовані клуби диму. Сирени тривоги пролунали по всьому південному і центральному Ізраїлю, а в містах Тель-Авів, Ашкелон, Явне і Кфар-Авів було чути вибухи.

Тим часом ЦАХАЛ вже оголосив, що “готовий до війни”. Міністр оборони країни Йоав Галлант затвердив призов солдат резерву. Ізраїльські військові наказали жителям прикордонних міст залишатися вдома і заявили, що вони завдають ударів по цілях у секторі Гази.

Знімки в соцмережах показують палаючі автомобілі і пошкоджені будівлі, а ізраїльська служба швидкої допомоги повідомила, що одна людина загинула і щонайменше 15 отримали поранення.

Також відомо, що бойовики ХАМАСу намагаються дістатися до Ізраїлю морем на невеликих човнах, і, що незвично, кілька бойовиків перетнули ізраїльський кордон за допомогою парашутів.

Сили ЦАХАЛу розпочали роботу з цілями терористів у секторі Газа, а в деяких містах із бойовиками ХАМАСу, які проникли на територію країни, точаться бої. Ізраїльські сили оборони закрили будь-які дороги, прикордонні переходи та мости поблизу сектору Газа.

Прем’єр-міністр Беньямін Нетаньягу скликав екстрене засідання кабінету міністрів з питань безпеки.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x