Дякуємо, що читаєте нас українською💪

75 дітей з «Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини» евакуювали до Румунії

0 коментарів 46170 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями 75 дітей з «Ізмаїльського спеціалізованого будинку дитини» та 42 супроводжуючих особи з власними 11 дітьми були тимчасово евакуйовані до селища Ханч, Сучавського повіту в Румунії.


Як повідомили у Одеській військовій адміністрації, дітей запросив Президент об’єднання «Боротьба за свободу», яке є повноважним надавачем соціальних послуг та акредитованим Міністерством праці та соціальної юстиції Румунії.

«Перш ніж дітей відправили на тимчасове перебування до Румунії, за моїм дорученням представники обласної військової адміністрації виїхали до Центру соціальної допомоги та захисту прав дітей, а також побували в Міграційному управлінні по області Сучава, де ознайомились з умовами перебування дітей. Всім їм гарантоване безпечне перебування на території Румунії: діти забезпечені медичною допомогою, медикаментами та засобами реабілітації. Головне – малеча в безпеці, далеко від війни і грається з однолітками. За ними доглядають досвідчені вихователі та медичні працівники, які вчасно отримують заробітну плату та мають змогу ротації відповідно до графіку роботи» – зазначив начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Возможно, это изображение в помещении

Возможно, это изображение 11 человек, ребенок и в помещении

Возможно, это изображение 4 человека, ребенок, люди стоят и на открытом воздухе

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x