Професійний посуд для ресторанів, кафе, барів

0 коментарів 59886 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вибір посуду при відкритті ресторану, бару, кафе – це досить делікатний момент. З одного боку, потрібно враховувати цільове призначення інвентарю, його практичність. З іншого боку важливим є і стиль закладу, загальна концепція, меню. В ідеалі позиції необхідного посуду потрібно визначати перед відкриттям підприємства громадського харчування. Потрібно врахувати кількість, дизайн приладів. Для повної картини можна також порадитися з шеф-кухарем.


Ви повинні розуміти, що якісний і надійний професійний кухонний посуд коштує недешево. Ціна залежить від декількох параметрів:

1. Кількості серійного інвентарю: дешевші серії посуду, зазвичай, включають кілька найнеобхідніших предметів, в дорогі ще входять різні екзотичні сервіровочні предмети + блюда для нетрадиційного споживання страв.

2. Форми і конструкції посуду зі скла: келихи видуті ручним способом з єдиного скла коштують дорожче, вони мають незвичайну форму, ідеально підкреслюють смак напоїв.

3. Оригінальності дизайну, форми: блюда, чашки, тарілки більш простого стилю коштують дешевше, ніж посуд з оригінальною асиметрією, різних забарвлень. Навіть звичайні білі блюда з різним відтінком (сніжно-білим, молочним, сіро-білим) мають різну вартість.

4. Країни виробника: німецькі, французькі, італійські прилади коштують дорожче ніж китайські, російські, турецькі.

Тільки професійний посуд для ресторанів забезпечить Вам презентабельний вигляд при подачі страв. Для кухні такі прилади є і зовсім незамінними. Кухонний інвентар є жаростійким, міцним до механічних ударів. Призначений для щоденної інтенсивної експлуатації. Навіть скло, фарфор можна завантажувати в посудомийку, ставити в мікрохвильову піч і не турбуватися про можливі ушкодження. Стінки і краї посуду виготовляються зі спеціальними стовщеннями, що захищають від відколів, тріщин і зберігають тепло.

Для професійної кухні важлива максимальна економія робочого простору, а особливо поверхні столів. Сервізи на висоті можна легко ставити один в інший, утворюючи щільну стопку. Тому інвентар займає мало місця.

Великий асортимент наплитного, сервіровочного посуду, предметів зі скла, порцеляни, нержавійки, а також кухонного, барного та кондитерського інвентарю пропонує компанія Торгоборуд. Представлена ​​продукція від різних світових брендів, визнаних кращими рестораторами. Ви можете купити як повний комплект посуду для кухні/залу ресторану, або ж придбати окремі позиції. ТоргОборуд здійснює доставку зручним для Вас способом в будь-який регіон України, будь то Одеса, Київ, Полтава, Львів, Тернопіль.

Коментарі закриті.