Інформаційно-аналітичний портал: світ юридичних питань онлайн

0 коментарів 36801 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Інформаційно-аналітичний портал: світ юридичних питань онлайн 


Корисно мати юридичні знання, оскільки майже щодня ми ставимо свій підпис під договорами, на актах виконаних робіт, на податкових накладних чи заявах. У разі отримання неякісного товару або послуг ми вимушені писати скарги та коректно і послідовно викладати ситуцію, що склалася. Хто допоможе у підготовці важливих документів, наприклад, при розлученні, і дасть пораду стосовно логічності доказів і пояснень? Традиційний варіант – звернутися до приватного чи державного юриста, який за досить великі гроші допоможе правильно викласти зміст вимог та підкаже номери статей законів, які підтверджують правомірність дій громадянина-позивача. Але у сучасному житті все частіше потерпілі або ті, хто потребує консультації, звертаються до досвідчених спеціалістів, які надають поради через інтернет ресурси. Таким інформаційно-аналітичним порталом є «Protokol» – соціальна мережа, де об’єднуються фахівці з теорії і практики юридичної діяльності.

Сайт «Protokol» – послуги, консультації, новини з юридичних питань 

На сторінках порталу «Протокол» можливо отримати консультацію від нотаріуса чи адвоката, обговорити новини юридичної сфери, знайти відповідь на ті питання, що вже піднімалися його попередніми відвідувачами, а також винайняти представника, який буде виступати від імені клієнта у суді. Тут знайдуть цікаві для себе відомості та матеріали як фізичні особи, так і представники компаній. Дедалі частіше для підприємств і фірм вигідніше сплачувати одноразові послуги досвідченому фахівцю ззовні, ніж щомісяця утримувати у штаті юрисконсульта.

Щоб стати учасником обговорень на інтернет-порталі та отримувати змістовну відповідь на своє питання, досить пройти звичайну процедуру реєстрації. Вона не займе багато часу, але надасть можливість звертатися за потреби до будь-якого юриста з числа зареєстрованих.

Це інформаційне поле стане цікавим також для студентів юридичних спеціальностей вузів та для тих, хто здавна цікавиться юриспруденцією. Оскільки зміст діяльності юриста залежить від сфери, де він працює, то сайт http://protokol.com.ua/ надає можливість обрати для вирішення свого питання саме того експерта, який має достатній спеціальний досвід з потрібної тематики.

Викладені на порталі пояснення, уточнення та нюанси з юридичної сфери ніколи не будуть зайвими пересічному громадянинові. Володієш знаннями – то завжди будеш готовий до захисту своїх прав!

Коментарі закриті.