В Килие пройдет обучающий семинар по вопросам защиты окружающей среды

0 коментарів 45198 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До відома працівників комунальних та соціальних служб, закладів освіти Кілійського району, представників неурядових організацій, моніторингових та дослідницьких установ та організацій, експертів, інших зацікавлених осіб  у сфері охорони навколишнього середовища Одеського регіону.


В рамках проекту «Інвентаризація, оцінка та зменшення впливу антропогенних джерел забруднення в Нижньодунайському регіоні України, Румунії і Республіки  Молдова» (MIS ETC CODE 995) Спільної операційної програми «Румунія–Україна–Республіка Молдова 2007–2013» Європейського інструменту сусідства та партнерства 31 травня 2016 року у м. Кілія відбудеться навчальний семінар «Підвищення ефективності екологічного моніторингу та вдосконалення співпраці  для зниження впливу  антропогенних джерел забруднення в Нижньодунайському регіоні».

Мета семінару – підвищення рівня поінформованості та покращення (вдосконалення) навичок зацікавлених осіб (цільових груп) щодо питань захисту навколишнього природного середовища та зменшення впливу антропогенних джерел забруднення в Нижньодунайському регіоні України. Організатор -Департамент екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації.

Місто проведення: місто Кілія, вул. Миру,18, 2 поверх, початок о 9.00.

Будемо раді активній участі всіх партнерів Проекту, зацікавлених осіб, про що просимо поінформувати письмово із на електронну адресу: nic.nickolaencko@yandex.ru із зазначенням інформації щодо учасників від вашої організації до 27 травня 2016 року або за телефоном: +380 682674475.

Информация размещена на правах рекламы

Коментарі закриті.