Бажаючі можуть прийняти участь у марафоні «Співучий край»

0 коментарів 24246 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


iМузичним марафоном, що пройде протягом 10-13 жовтня 2013 року у Херсоні на площі перед ТРЦ «Фабрика» (найбільш масове місце проведення дозвілля херсонців) стартує новий відбірний цикл популярного музичного проекту «Співучий край».


Після цієї презентації відбіркові тури фестивалю будуть проходити щотижня у всіх районних центрах Херсонщини, містах і найбільших селищах міського типу. Переможці турів отримають право виступити на фіналах, що відбудуться протягом літа-2014 у курортному Залізному Порту на березі моря, а лауреатів фіналу запросять до участі у гала-концертах, що пройдуть протягом осені-2014 у Києві на Хрещатику, на літніх сценах міського Марінінського парку та парку Тараса Шевченка.

У проекті можуть приймати участь виконавці будь-яких номінацій: естрадний і народний спів, реп, рок, фолк, бардівська пісня, хореографія, цирковий та оригінальний жанри, тощо. Кращі виконавці кожної номінації отримають право виступити у фіналі саме того фестивалю який об’єднує різні тематичні напрямки.

Промогрупа «BORZENKO records» протягом кожного курортного сезону вже багато років проводить на Чорноморському узбережжі Херсонщини низку самих різноманітних фестивалів.

«Співучий карій» – у якому приймають участь співаки, «Танці над морем» – для представників хореографії, «Чорноморський ФОЛК-ФЕСТ» для шанувальників народної творчості, «Сузір’я бардів» для авторів-виконавців власних пісень, «Цирк над морем» і т.д. Тож представник кожної номінації влітку зможе приїхати на Чорноморське узбережжя Херсонщини і не тільки відпочити на морі, а й зустрітися з однодумцями, вийти на сцену, продемонструвати свою творчість численним відпочивальникам.

Народна мудрість говорить: «Краще один раз побачити». Тож дивіться! Як проходили відбіркові тури по різних районних центрах Херсонщини давіться на Ютубі.

Переконайтеся, що і ви також зможете приїхати на участь у проектах, також виступити у фестивалях і заодно відпочити на морі.

Організатори гарантують подальшу підтримку талантів: організація концертів у різних містах України, запис на студії звукозапису «BORZENKO records», телезйомка і т.д.

Інформація щодо конкурсу буде постійно обновлятися на сайті організаторів – www.premiera.at.ua

Участь у відбіркових турах, що буде проходити на Херсонщині – безкоштовна. Для участі у київських турах можливий вступний внесок для оплати оренди приміщення і таке інше.

Заявки на участь: промогрупа «BORZENKO records» (Херсон – Київ), Тел. +38-066-254-93-86

Е-mail: borzenko_g@i.ua

Сайт: www.premiera.at.ua

ВКонтакте: http://vk.com/gregoriy_borzenko

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x