Б.-Днестровский: Мужчина решил обогатиться, совершив…кражу

0 коментарів 33345 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До чергової частини Білгород – Дністровського міського відділу міліції надійшло телефонне повідомлення, про те, що невідомий чоловік з офісного приміщення викрав жіночу сумку.


На місце події виїхала слідчо–оперативна група, якій потерпіла розповіла, що на декілька хвилин покинула приміщення офісу, а коли поверталась то на порозі зустріла невідомого чоловіка з її сумкою в руках. Жінка намагалась повернути своє майно, але натомість отримала удар в обличчя від чого впала, а злодій втік. На її галас підійшли перехожі, які і викликали міліцію.Б.-Днестровский: Мужчина решил обогатиться, совершив...кражу

Отримавши від потерпілої необхідну інформацію, міліціонери почали пошук злодія. Патрульні наряди, що працювали на території міста було орієнтовано на його затримання. Впродовж години правоохоронці затримали підозрюваного молодого чоловіка, у якого вилучили викрадену сумку.

В ході слідчих дій, з’ясувалося, що затриманий -28-річний житель Білгород –Дністровського району, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабіж і на теперішній час ніде не працював. Як пояснив сам затриманий, що прийшов до офісу за довідкою, а коли побачив, що в кабінеті нікого немає . В такий спосіб молодик вирішив збагатитись, а опиниться на лаві підсудних.

У відношенні підозрюваного порушено кримінальну справу за статтею 186, ч.2 КК України – грабіж. Йому загрожує покарання в вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 6 років. Ведеться слідство.

Наталія Заремба, Білгород –Дністровський МВ

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x